CSO Voluntari învinge U BT Cluj în meciul 3 al semifinalei Ligii Naţionale de Baschet

Echipa de baschet masculin U BT Cluj Napoca a fost învinsă luni seara, în deplasare, în cel de al treilea meci al semifinalei Ligii Naţionale de baschet masculin, ducând scorul general la 2-1 pentru ardeleni. Meciul 4 se joacă miercuri, tot la Voluntari.

122 afișări
Imaginea articolului CSO Voluntari învinge U BT Cluj în meciul 3 al semifinalei Ligii Naţionale de Baschet

CSO Voluntari învinge U BT Cluj în meciul 3 al semifinalei Ligii Naţionale de Baschet

Gazdele au făcut un prim sfert foarte bun, conducând chiar şi cu 12 puncte. U BT Cluj a reuşit să revină până la pauza mare, egalând 44-44.

După un sfert 3 echilibrat, încheiat tot la egalitate (74-74), ilfovenii au făcut un ultim sfert mult mai bun, în care s-au desprins la 7-8 puncte şi au reuşit să se menţină în avantaj până la final.

Anthony Bernard Hickey a fost cel mai bun jucător al meciului, marcând pentru CSO Voluntari 32 de puncte şi având 5 recuperări şi 8 assisturi.

Meciul 4 se va juca miercuri, la Voluntari. În cazul unei victorii a gazdelor, partida decisivă se va disputa la Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici