CSS Craiova a câştigat Campionatul Naţional U17

Echipa de fotbal CSS Craiova a câştigat miercuri finala campionatului naţional rezervat juniorilor Under 17, într-o partidă disputată la baza sportivă “1 Mai” din Râmnicu Vâlcea.

103 afișări
Imaginea articolului CSS Craiova a câştigat Campionatul Naţional U17

Sursa Foto -CSS Craiova

CSS Craiova s-a impus în faţa celor de la Fotbal Club Rapid 1923, la capătul unui meci în care formaţia din Bucureşti a revenit de la 2-0 şi a trimis meciul la lovituri de departajare.

Craiovenii au fost în avanataj pe tabelă până aproape de finalul meciului, după golurile marcate în minutele 28 şi 61. Bucureştenii au reuşit să reducă din diferenţă printr-un gol marcat în minutul 75, iar golul ce a adus egalitatea pe tabelă a venit tocmai în minutul 90+3.

La lovituri de departajare, craiovenii s-au impus cu 5-4 şi şi-au adjudecat astfel trofeul.

În semifinale, CSS Craiova a trecut de Progresul Spartac, scor 2-0, iar Fotbal Club Rapid 1923 de LPS Cluj-Napoca, scor 9-1.

Luni, 16 mai, Unirea Bascov şi-a adjucat trofeul de campioană la categoria U19, după succesul cu 3-0 în faţa celor de la ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

În Campionatul Naţional U19 şi U17 evoluează echipele ce nu joacă în Liga Elitelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici