Cum a inspirat-o Rafael Nadal pe Maria Sharapova să revină în top. „Încă am dorinţă şi motivaţie”

Maria Sharapova a povestit, joi, cum Rafael Nadal o inspiră să revină în vârful clasamentului din tenisul feminin.

246 afișări
Imaginea articolului Cum a inspirat-o Rafael Nadal pe Maria Sharapova să revină în top. „Încă am dorinţă şi motivaţie”

Sursa: Profimediaimages

Câştigătoarea a cinci trofee de Mare Şlem şi-a declarat frustrarea care a venit din faptul că în ultimul an a putut lua parte la doar 8 evenimente. Fosta număr 1 mondial, actual clasată pe locul 131, spune că îşi doreşte să revină şi să concureze la cel mai înalt nivel.

„Chiar iubesc ceea ce fac. Cred că se vede atunci când sunt pe teren, când am şansa să concurez. Îmi place foarte tare să fiu acolo. Am un scop măreţ în ceea ce fac”, a declarat Maria Sharapova după ce a învins-o pe Ajla Tomljanovic, într-o partidă amicală, cu scorul de 6-4, 7-5, potrivit WTA Tennis.

„Am visuri şi scopuri de atins pentru viaţa de după tenis, dar încă am dorinţă şi motivaţie. De fiecare dată când mă trezesc îmi pun echipamentul sportiv şi merg să mă antrenez pentru a fi o jucătoare mai bună”, a mai spus Sharapova.

Rusoaica a mărturisit că inspiraţia ei de a reveni în vârful clasamentului WTA este Rafael Nadal: „Îi apreciez întreaga carieră. Din punctul său de vedere, îi place să joace o mulţime de meciuri pentru a căpăta încredere în sine, dar trebuie să fii sănătos pentru a face asta. Trebuie să iei deciziile corecte şi asta este cu siguranţă ceva ce pot învăţa de la el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici