Cum a reacţionat Dan Petrescu după înfrângerea la penalty-uri şi eliminarea CFR-ului

  • CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile Champions League la penalty-uri de Dinamo Zagreb
  • Cătălin Golofca a avut ocazia să o califice pe CFR la scorul de 4-4, dar a ratat
  • În urma acestei înfrângeri, CFR Cluj va juca în Europa League
1105 afișări
Imaginea articolului Cum a reacţionat Dan Petrescu după înfrângerea la penalty-uri şi eliminarea CFR-ului

sursa foto: Facebook/CFR Cluj

Campioana României a ratat ocazia de a ajunge în grupele Champions League. A fost eliminată încă din turul 2, pe propriul teren. Dinamo Zagreb a învins-o la penalty-uri. Golofca o putea califica pe CFR Cluj mai departe, însă şutul său a fost parat de portarul croaţilor. Boli a ratat apoi şi el iar CFR Cluj se consolează cu Europa League.
 
Dan Petrescu le-a luat apărarea jucătorilor după înfrângerea la penalty-uri. El şi-a adus aminte de momentul trist cu Suedia din 1994. Atunci portarul Ravelli i-a ghicit intenţia şi trimis naţionala României acasă.
 
”Păi ce? Eu nu am ratat penalty cu Suedia? Nu am dormit o lună jumate. Dacă Golofca dădea gol din penalty... Până la urmă am ratat 3 penaltyuri noi astăzi, nu? Când ratezi trei penaltyuri e greu să câştigi un meci de fotbal. Ei au fost mai norocoşi, mai ales că aveam şi ultimul penalty pe care trebuia să-l marcăm. Din păcate ceilalţi nu au vrut să bată, nu s-au simţit în stare şi a căzut toată presiunea pe Golofca”, a declarat Dan Petrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici