Cum arată cel mai scump 11 din lume. Liverpool şi Bayer au câte doi jucători

  • Messi şi Ronaldo rămân în continuare cei mai bine plătiţi jucători din lume
  • Cel mai scump 11 din lume este evaluat la aproape 1.2 miliarde de euro
  • În echipă mai sunt doi jucători de la Bayern, şi câte unul de la Juventus şi Atletico Madrid
910 afișări

Messi şi Ronaldo au marcat o generaţie cu talentul lor. Totuşi, după un deceniu în care şi-au împărţit mai toate Baloanele de Aur, vremea lor pare să fie aproape de final.

Messi şi Ronaldo lipsesc pentru prima dată din cea mai scumpă echipă a planetei. În locul lor s-au ridicat jucători precum Mbappe şi Neymar, lucru care nu ar trebui să te mire.

Neymar a ajuns la PSG în vara lui 2017 pentru suma record de 222 de milioane de euro, iar valoarea lui Mbappe a crescut enorm după ce a devenit campion mondial cu naţionala Franţei acum doi ani.

Cel mai bogat campionat rămâne, însă, cel al Angliei.

În unsprezecele alcătuit de Transfermarkt, una dintre cele mai respectate platforme dedicate fotbalului din lume, se află cinci jucători din Premier League.

Printre ei, Mohamed Salah şi Virgil van Dijk, vedetele campioanei Liverpool, dar şi Raheem Sterling de la Manchester City, cel mai scump englez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici