VIDEO: Biker-ul Nigel Sylvester te învaţă cum să faci un barspin perfect

  • Barspinul este unul dintre trick-urile esenţiale pe care le poţi face pe bicicletă
  • Nigel Sylvester îţi arată paşii pe care trebuie să-i urmezi
  • Biker-ul are peste 400 de mii de urmăritori pe reţelele de socializare
93 afișări
Dacă eşti pasionat de trick-uri pe bicicletă sau vrei să îţi impresionezi prietenii, acum ai ocazia să iei lecţii de la un profesionist. Biker-ul Nigel Sylvester te învaţă cum să faci un barspin perfect. Figura a fost explicată pas cu pas de acesta pe contul său de Instagram. Bineînţeles, pentru a avea succes, trebuie să ai o bicicletă adaptată la astfel de trick-uri şi să fii echipat corespunzător, cu cască, genunchiere şi cotiere.  
 
„Primul lucru pe care trebuie să îl înveţi este procedeul bunny hop. Să poţi să sari suficient de sus pentru a avea timp să învârteşti ghidonul. Următorul pas este să exersezi mişcarea ghidonului. Ani de zile m-am sprijinit cu spatele bicicletei de o bancă sau de un perete şi am folosit gambele pentru a strânge şaua, iar apoi am învârtit ghidonul. Astfel m-am familiarizat cu timpii de care am nevoie pentru a roti ghidonul şi am învăţat unde trebuie să îmi ţin mâinile. După ce te obişnuieşti cu bunny hop-urile şi cu rotirile de ghidon, vine momentul să le combini”, explică Nigel Sylvester, biker profesionist.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici