Cum încearcă Real Madrid să-şi revină după înfrângerea din Liga Campionilor. Neymar sau Mbappe ar putea ajunge la galactici

Real Madrid şi PSG vor vedea din faţa televizorului următoarele meciuri din Liga Campinilor. Cele două forţe din fotbalul mondial au părăsit competiţia în optimi, iar oficialii cluburilor se gândesc deja cum să îşi întărească loturile pentru următorul sezon.

791 afișări
Imaginea articolului Cum încearcă Real Madrid să-şi revină după înfrângerea din Liga Campionilor. Neymar sau Mbappe ar putea ajunge la galactici

Cum încearcă Real Madrid să-şi revină după înfrângerea din Liga Campionilor. Două staruri ale campioanei Franţei,

Potrivit site-ului as.com, preşedintele galacticilor Florentino Perez vrea să îl aducă pe Santiago Bernabeu pe unul dintre cele două staruri ale campioanei Franţei, Neymar sau Mbappe.

Real Madrid a suferit trei înfrângeri drastice, a ratat două obiective (Liga Campionilor şi Cupa Spaniei), iar lupta pentru titlu va fi dificilă. Galacticii sunt la 12 puncte de primul loc, ocupat de Barcelona.

Campioana Europei a câştigat în ultimii trei ani trofeul Ligii Campionilor.

În vara anului 2018, Cristiano Ronaldo, cel mai important jucător al galacticilor, a plecat, iar de atunci Real Madrid nu se regăseşte. Astfel, oficialii din Madrid caută un înlocuitor pentru atacantul portughez, iar Neymar şi Mbappe sunt numele cel mai des apărute în presa internaţională.

Prima opţiune: Mbappe

Campionul mondial Kylian Mbappe a cucerit lumea, iar Florentino Perez îl vrea la echipa sa. Francezul are cifre mult mai bune decât aveau Messi şi Ronaldo la vârsta lui.

În cazul în care nu va reuşi să îl ia pe Mbappe, Perez se gândeşte la Neymar, fostul jucător al Barcelonei. Brazilianul are ghinion la Paris. S-a accidentat din nou şi stă departe de teren. În acest sezon a reuşit doar 13 goluri şi 6 assisturi în campionat, în timp ce în Liga Campionilor a marcat de 5 ori în 6 partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici