Cum îţi recuperezi banii pe biletul la România - Argentina

FRF a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, procedura de rambursare a contravalorii biletelor achiziţionate la meciul România-Argentina, programat iniţial la 10 august, la inaugurarea Arenei Naţionale, însă anulat ulterior.

168 afișări
Imaginea articolului Cum îţi recuperezi banii pe biletul la România - Argentina

Cum îţi recuperezi banii pe biletul la România - Argentina (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

1. Solicitările de rambursare a contra-valorii biletelor achiziţionate la meciul România-Argentina se vor primi până la data de 10 August 2011 (data poştei). După această dată, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luată in calcul, biletele nerambursate considerându-se automat bilete valabile la meciul inaugural al Naţional Arena, România - Franţa, din data de 6 Septembrie 2011, ora 21.30.

2. Cererile de rambursare a c/v biletelor la meciul România - Argentina vor fi depuse excusiv online prin completarea formularului special, ce se va găsi pe fiecare dintre cele 4 site-uri evocate mai sus; nu se vor accepta spre rambursare comenzi parţiale (exemplu: dacă achiziţia iniţială a fost de două bilete, se vor putea rambursa numai două bilete); banii se vor returna în aceeaşi formă în care au fost plătiţi şi vor include c/v biletelor şi a tuturor taxelor plătite în momentul achiziţionării. Nu se va ţine cont de nicio solicitare de rambursare exprimată altfel decât prin completarea formularului de rambursare disponibil online;

3. Rambursarea banilor plătiţi la achiziţionarea online a biletelor se va face într-un termen de maxim 20 de zile de la data returnării biletelor achiziţionate către site-ul de unde au fost cumpărate sau în termen de maxim 20 de zile de la data completării formularului online - pentru persoanele care nu au intrat în posesia biletelor până la data de 2 August 2011; biletele se vor rambursa pe cheltuiala expeditorului şi vor trebui să se afle în aceeaşi stare fizică în care au fost livrate; biletele care vor prezenta deteriorări fizice, vor avea înscrisuri (altele decât cele scrise legal pe ele), codul de bare deteriorat, etc, nu se vor accepta la rambursare.

4. Biletele se vor putea rambursa prin două metode: prin poştă/curier (livrare cu confirmare de primire) sau prin rambursarea fizică la sediul site-ului de unde au fost achiziţionate (adresele de rambursare sunt trecute pe fiecare site în parte). Ambele tipuri de rambursări se vor face exclusiv pe cheltuiala expeditorului. În ambele situaţii, returnarea contra-valoarii biletelor rambursate (inclusiv a taxelor aferente achiziţiei) se va face în termen de maxim 20 de zile de la data rambursării efective a biletelor, în aceeaşi formă în care biletele au fost plătite!

5. Biletele care au fost rambursate deteriorate se vor analiza de o comisie special constituită, în data de 17 August 2011 (compusă din reprezentanţi ai ANPC, Poliţiei, FRF şi ai agentului economic de unde au fost achiziţionate), iar expeditorii acestora vor fi înştiinţaţi ulterior asupra deciziei luate.

Conform frf.ro, procedura de rambursare este valabilă pentru achiziţia biletelor prin site-urile www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că a fost informată de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amical dintre România şi Argentina, programat la 10 august, cu ocazia inaugurării Arenei Naţionale. Decizia AFA este unilaterală şi abuzivă şi reafirmă faptul că FRF va solicita în compensaţie daune materiale şi morale substanţiale.

Federaţia Argentiniană de Fotbal anunţase, pe site-ul său oficial, încă de la începutul săptămânii trecute suspendarea meciului cu România, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Partida amicală România - Argentina era programată la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici