Cum justifică Dinamo demiterea lui Claudiu Niculescu: Îi cerem scuze pentru acest moment delicat în care nu are nicio vină/ Reacţia fostului atacant din „Ştefan cel Mare”

Claudiu Niculescu (42 de ani) nu mai este antrenorul lui Dinamo, aspect anunţat prin intermediul unui comunicat.

4859 afișări
Imaginea articolului Cum justifică Dinamo demiterea lui Claudiu Niculescu: Îi cerem scuze pentru acest moment delicat în care nu are nicio vină/ Reacţia fostului atacant din „Ştefan cel Mare”

Cum justifică Dinamo demiterea lui Claudiu Niculescu: Îi cerem scuze pentru acest moment delicat în care nu are nicio vină/ Reacţia fostului atacant din „Ştefan cel Mare”

Fostul atacant din "Ştefan cel Mare" a petrecut doar 20 de zile în postura de antrenor al lui Dinamo şi pleacă după doar trei meciuri, o victorie în Cupa României, scor 3-1 cu Dacia Unirea Brăila, o remiză cu Sepsi, scor 0-0, şi o înfrângere, scor 2-0, cu FC Botoşani.

Anunţul plecării lui Niculescu a fost făcut de preşedintele clubului Dinamo, Alexandru David, care a anunţat că scopul scuză mijloacele. Cu alte cuvinte, Niculescu a fost constrâns să-i lase locul lui Mircea Rednic: "Claudiu Niculescu a venit într-un moment extrem de dificil la Dinamo. A gândit cu sufletul şi a ales Dinamo, lucru pentru care clubul îi rămâne recunoscător.

În acest moment nu este vorba despre profesionalism sau despre calităţile antrenorului Claudiu Niculescu. Este vorba despre o oportunitate pe care clubul Dinamo o are într-un moment extrem de dificil.

Claudiu Niculescu a antrenat Dinamo 20 de zile, un lot pe care nu l-a pregătit el, nu l-a format el, deci nu putem discuta despre o analiză profesională a antrenorului Claudiu Niculescu.

Îi mulţumim că în acest moment extrem de delicat, încă o dată a pus interesul clubului înaintea interesului personal şi a acceptat ca rezilierea contractului să fie una amiabilă.

Îmi pare extrem de rău şi îi cer scuze antrenorului Claudiu Niculescu pentru acest moment delicat pentru care nu are nicio vină. Este o decizie a clubului, de oportunitate.

Îi mulţumim lui Claudiu Niculescu şi sperăm ca viitorul să vindece rănile prezentului, clubul Dinamo rămânând întotdeauna dator jucătorului şi antrenorului Claudiu Niculescu", a transmis prin intermediul unui comunicat Preşedinte al Consiliului de Administraţie, Alexandru David.

Claudiu Niculescu: Este umilitor, dar sunt puternic şi o să o iau de la capăt

Dinamo i-a plătit 10.000 de euro lui Claudiu Niculescu şi l-a eliberat din funcţia de antrenor, care va fi preluată de Mircea Rednic.

Fostul antrenor al lui Dinamo a oferit şi prima reacţie după ce a ieşit de la întâlnirea cu conducerea clubului. Pentru a trece mai uşor peste dezamăgire, lui Niculescu i s-a propus funcţia de director general, dar acesta a refuzat.

Niculescu a fost antrenorul lui Dinamo pentru doar 20 de zile, timp în care a prins doar trei meciuri. Vizibil dezamăgit de decizia conducerii, Niculescu a recunoscut că Ionuţ Negoiţă nu s-a prezentat la întâlnire şi l-a lăsat pe preşedintele Alexandru David să conducă negocierile pentru rezilierea contractulului.

Fostul atacant al lui Dinamo a redat evenimentele de la întâlnirea cu foştii şefi: ”Nu am vorbit cu domnul Negoiţă. Am discutat cu conducerea clubului, aproximativ trei ore, am reziliat contractul. Îmi pare rău că mă despart aşa, pentru mine este dezamăgitor, dar sunt puternic şi o să o iau de la capăt. Nu am ce face, asta este meseria.

Din punct de vedere profesional nu mi s-a reproşat absolut nimic. S-a ivit această oportunitate pentru club de a-l numi pe Mircea Rednic, un antrenor cu mare experienţă. Am înţeles, iar acum fiecare ne vedem de drum mai departe. Îmi pare rău că s-a încheiat aşa. Am convingerea că aş fi redresat echipa. E umilitor, dar nu am ce face. Mi-au propus să rămân director general, dar nu am vrut să accept pentru că eu am alt drum în viaţă”, a spus Claudiu Niculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici