Cum s-a pregătit Verstappen pentru a fi Campion Mondial la Formula 1? Regimul draconic pe care l-a urmat VIDEO

  • Olandezul zburător al celor de la Red Bull, Max Verstappen, a urmat un regim draconic pentru cursele de F1
  • În timpul liber, Verstappen s-a relaxat participând la diverse întreceri amuzante alături de colegii de echipă
1061 afișări
Imaginea articolului Cum s-a pregătit Verstappen pentru a fi Campion Mondial la Formula 1? Regimul draconic pe care l-a urmat VIDEO
Piloţii de Formula 1 trec prin antrenamente extrem de grele pentru a putea face faţă uriaşelor forţe G pe care trebuie să le suporte la accelerare, decelerare şi, mai ales, la virajele de pe circuitele competiţiei. Max Verstappen a acordat mereu o atenţie sporită formei fizice pe care o are.  
 
Recunoscut ca un tip sobru, care rar zâmbeşte, olandezul are şi o altă latură. El nu s-a dat la o parte de la o cursă de minifrigidere. 
 
Şi ce poate fi mai frumos pentru un pilot de monoposturi decât să se dea cu kartul pe o pistă complet îngheţată. 
 
Deşi foarte bătăios pe pistă, dovadă fiind accidentele sale cu Lewis Hamilton, Max Verstappen e mai degrabă timid când vine vorba despre sporturile de contact. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici