Cum urnele înainte de tragerea la sorţi pentru Mondial. România a urcat 7 poziţii în clasamentul FIFA.

România a urcat şapte poziţii în clasamentul primelor reprezentative, publicat vineri de FIFA, şi ocupă locul 37 la nivel mondial.

408 afișări
Imaginea articolului Cum urnele înainte de tragerea la sorţi pentru Mondial. România a urcat 7 poziţii în clasamentul FIFA.

Cum urnele înainte de tragerea la sorţi pentru Modial. România a urcat 7 poziţii în clasamentul FIFA.

Tricolorii au reuşit, în urma rezultatelor din noiembrie, un salt de şapte locuri, clasându-se astfel pe poziţia 37 la nivel mondial. România şi Ungaria sunt reprezentativele europene cu cea mai mare evoluţie faţă de luna trecută, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

„Mai important, au revenit în primele 20 de echipe ale Europei, obţinând astfel şansa de a fi în urna a doua valorică la tragerea la sorţi pentru Mondial din 7 decembrie”, susţin reprezentanţii FRF.

Potrivit acestora, cele 55 de reprezentative europene vor fi împărţite atunci în 6 urne valorice, primele 5 de câte 10 echipe, ultima de 5 echipe şi vor fi stabilite, prin tragere la sorţi, 10 grupe de câte 5 şi 6 echipe. Câştigătoarele celor 10 grupe se vor califica la CM 2022, ocupantele locurilor secunde vor intra într-o serie de două baraje pentru a stabili ultimele 3 ţări europene calificate.

FRF a prezentat cum arăta urnele în 7 decembrie, pe baza clasamentului FIFA:

Urna 1:
Belgia, Franţa, Anglia, Portugalia, Spania, Italia, Croaţia, Danemarca, Germania, Ţările de Jos

Urna 2:
Elveţia, Ţara Galilor, Polonia, Suedia, Austria, Ucraina, Serbia, Turcia, Slovacia, România

Urna 3:
Rusia, Ungaria, Irlanda, Cehia, Norvegia, Irlanda de Nord, Islanda, Scoţia, Grecia, Finlanda

Urna 4:
Bosnia-Herţegovina, Slovenia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania, Bulgaria, Israel, Belarus, Georgia, Luxemburg

Urna 5:
Armenia, Cipru, Insulele Feroe, Azerbaidjan, Estonia, Kosovo, Kazahstan, Lituania, Letonia, Andorra

Urna 6:
Malta, Moldova, Liechtenstein, Gibraltar, San Marino.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici