Cupa Davis 2019. Meciul decisiv Spania - Canada are loc astăzi. ORA confruntării

Echipa masculină de tenis a Spaniei a obţinut calificarea în finala Cupei Davis, sâmbătă seara, după ce a trecut de Marea Britanie, scor 2-1, la Madrid, în arena "Caja Magica".

2332 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis 2019. Meciul decisiv Spania - Canada are loc astăzi. ORA confruntării

Cupa Davis 2019. Confruntarea Spania - Canada are loc astăzi. ORA Spania s-a calificat în finala Cupei Davis. Confruntarea

Primul punct al semifinalei a doua le-a aparţinut celor din Marea Britanie. Kyle Edmund (69 ATP) l-a învins pe Feliciano Lopez, scor 6-3, 7-6 (3), după o oră şi 21 de minute.

Ulterior, liderul mondial Rafael Nadal a restabilit egalitatea, câştigând duelul cu Daniel Evans (42 ATP), scor 6-4, 6-0, într-o oră şi 26 de minute.

În meciul decisiv, cel de dublu, Nadal a făcut pereche alături de Feliciano Lopez, spaniolii impunându-se în faţa cuplului format din Jamie Murray şi Neal Skupski, scor 7-6 (3), 7-6 (8).

În finală, Spania va întâlni Canada, echipă care a trecut în penultimul act de Rusia, scor 2-1. Duelul dintre cele două va începe duminică, în jurul orei 17:00.

Spania a câştigat de cinci ori Cupa Davis, ultima oară în 2011, în timp ce Canada se va afla la prima finală din istorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici