Cupa Davis: Componenţa echipei României pentru întâlnirea cu Finlanda

Jucătorii Horia Tecău, Florin Mergea, Victor Crivoi şi Marius Copil vor reprezenta România împotriva Finlandei în întâlnirea pentru menţinerea în grupa I a zonei euro-africane a Cupei Davis, care se va disputa în perioada 14-16 septembrie, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

516 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: Componenţa echipei României pentru întâlnirea cu Finlanda

Cupa Davis: Tecău, Mergea, Crivoi şi Copil vor evolua împotriva Finlandei (Imagine: Mediafax Foto)

Horia Tecău este pe locul 5 în clasamentul de dublu, iar Florin Mergea se află pe poziţia 102 ATP la dublu. La meciurile de simplu, România va fi reprezentată de Victor Crivoi (366 ATP) şi Marius Copil (217 ATP).

Căpitanul nejucător al Finlandei, Kim Tiilikainen, se va baza pe Jarkko Nieminen (42 ATP la simplu şi 180 la dublu), Harri Heliovaara (257 ATP la simplu şi 159 la dublu), Timo Nieminen (341 ATP la simplu şi 392 la dublu) şi Micke Kontinen (921 ATP la simplu şi 762 la dublu).

Marius Copil este singurul dintre jucătorii români convocaţi care s-a mai întâlnit cu unul dintre tenismenii finlandezi în turneele ATP. În 2011, Jarkko Nieminen se impunea în primul tur la Stockholm, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), în faţa lui Copil. Meciul a avut loc pe hard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici