Cupa Davis: Dragoş Dima l-a învins pe Takanyi Garanganga. România - Zimbabwe 1-1, după prima zi

Dragoş Dima (327 ATP) l-a învins, vineri, la Piatra Neamţ, pe Takanyi Garanganga (449 ATP), în primul tur al grupei a II-a, Europa/Africa a Cupei Davis, scor 6-3, 6-3. După prima zi, România şi Zimbabwe se află la egalitate, scor 1-1.

103 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: Dragoş Dima l-a învins pe Takanyi Garanganga. România - Zimbabwe 1-1, după prima zi

Cupa Davis: Dragoş Dima l-a învins pe Takanyi Garanganga. România - Zimbabwe 1-1, după prima zi

Dragoş Dima a început foarte bine meciul, conducând cu 3-0, iar după şase mingi de set, românul şi-a ajudecat primul act, scor 6-3, după 44 de minute. În setul secund, Garanganga a pierdut, din nou, de două ori pe serviciul românului, iar Dima s-a impus cu acelaşi scor, aducându-i României primul punct.

În primul meci, Marius Copil (80 ATP) a cedat în faţa lui Benjamin Lock (546 ATP), scor 4-6, 5-7.

Ziua de sâmbătă va începe cu meciul de dublu dintre Horia Tecău/Florin Mergea şi Benjamin Lock/ Courtney Lock, de la ora 12:00. Următoarele partide programate sunt Marius Copil - Takanyi Garanganga şi Dragoş Dima - Benjamin Lock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici