Cupa Davis: România a pierdut confruntarea cu Slovacia din primul tur al Grupei I mondiale

România a pierdut confruntarea cu Slovacia din primul tur al Grupei I mondiale după ce tenismenul Nicholas David Ionel a fost învins clar de Alex Molcan.

602 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: România a pierdut confruntarea cu Slovacia din primul tur al Grupei I mondiale

Cupa Davis: România a pierdut confruntarea cu Slovacia din primul tur al Grupei I mondiale

Slovacul Alex Molcan, locul 45 mondial, l-a învins sâmbătă pe românul Nicholas David Ionel, locul 283 ATP.

Partida, care a ţinut doar o oră şi 13 minute, a fost la discreţia jucătorului slovac. Românul nu a câştigat decât două game-uri, scorul fiind 6-1, 6-1.

Slovacia a câştigat confruntarea cu 3-1. Ultimul meci al zilei, în care urmau să se întâlnească Marius Copil şi Norbert Gombos, a fost anulat.

În urma înfrângerii, România va evolua în play-off-ul Grupei Mondiale 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici