Cupa Davis: România, cap de serie la tragerea la sorţi a Grupei I Euro-Africane

Echipa de Cupa Davis a României va fi cap de serie la tragerea la sorţi a partidelor din cadrul Grupei I Euro-Africane, care va avea loc, miercuri, la Bangkok, informează site-ul oficial al competiţiei.

114 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: România, cap de serie la tragerea la sorţi a Grupei I Euro-Africane

Cupa Davis: România, cap de serie la tragerea la sorţi a Grupei I Euro-Africane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorii români au ratat, la finalul săptămânii trecute, menţinerea în Grupa Mondială, fiind învinşi, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, de formaţia Cehiei. Această înfrângere le-a provocat "tricolorilor", pe lângă retrogradarea în Grupa I Euro-Africană, o cădere de opt locuri în clasamentul Cupei Davis, până pe poziţia 25. Cu toate acestea, România a prins ultimul dintre cele patru locuri rezervate favoriţilor şi va sta în primul tur, evitând totodată o confruntare cu ceilalţi trei capi de serie, Israel (locul 11), Africa de Sud (locul 21) şi Belgia (locul 22).

Tenismenii români vor întâlni una dintre echipele Olandei (locul 27), Finlandei (locul 30), Slovaciei (locul 31), Sloveniei (locul 34), Portugaliei (locul 35), Danemarcei (locul 39) şi Marii Britanii (locul 44).

Partidele din Grupa I Euro-Africană vor avea loc în 2012, iar România a evoluat ultima dată în această fază a competiţiei în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici