Cupa Davis | România învinge Zimbabwe, 3-1. Marius Copil aduce punctul decisiv, după un meci complicat

România a câştiga duelul din Cupa Davis cu Zimbabwe, cu scorul de 3-1. Marius Copil a adus punctul decisiv, după ce l-a învins în două seturi pe Takanyi Garanganga, 6-4; 7-5.

341 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis | România învinge Zimbabwe, 3-1. Marius Copil aduce punctul decisiv, după un meci complicat

Cupa Davis | România învinge Zimbabwe, 3-1. Marius Copil aduce punctul decisiv, după un meci complicat

După eşecul din primul meci în faţa lui Benjamin Lock, Marius Copil a arătat mult mai bine. Practic, nu i-a dat şanse adversarului său: în primul set a făcut un break, în al doilea a înregistrat două şi a terminat meciul după o oră şi 50 de minute.

România – Zimbabwe 3-1:
Marius Copil vs. Benjamin Lock 4-6; 5-7
Dragoş Dima vs. Takanyi Garanganga 6-3; 6-3
Florin Mergea/ Horia Tecău vs. Benjamin Lock/ Courtney Lock 6-1; 6-4
Marius Copil vs. Takanyi Garanganga 6-4; 7-5

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici