Cupa Davis. România - Portugalia 2-1. Marius Copil şi Horia Tecău şi-au adjudecat punctul la dublu

  • Mai experimentaţi şi mai „sudaţi” decât adversarii, Marius Copil şi Horia Tecău au făcut un meci perfect.
  • În urma rezultatului, echipa de Cupa Davis a României mai are nevoie de o victorie, pentru calificare.
316 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis. România - Portugalia 2-1. Marius Copil şi Horia Tecău şi-au adjudecat punctul la dublu

Horia Tecău

Echipa masculină de tenis a României cconduce Portugaliei cu 2-1, la Cluj, după primele două meciuri de simplu şi după partida de dublu în întâlnirea din primul tur al Grupei Mondiale I a Cupei Davis.

După 1-1 sâmbătă, Marius Copil şi Horia Tecău s-au impus, duminică la prânz, în meciul de dublu contra perechii Nuno Borges - Joao Sousa, scor 6-4, 6-3. Tricolorii au evoluat perfect, fără să-şi piardă serviciul.

Urmează, tot duminică, ultimele două jocuri de simplu. România mai are nevoie de o victorie pentru calificare. Pentru echipa României vor intra pe teren Marius Copil, victorios în prima zi, şi Filip Jianu, învins la debut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici