Cupa Davis: România rămâne în Grupa I după ce Adrian Ungur îl învinge pe Elias Ymer

Jucătorul de tenis Adrian Ungur, locul 134 ATP, l-a învins, duminică, pe suedezul Elias Ymer, locul 242 ATP, scor 3-6, 6-4, 7-6 (4), 6-3, astfel că România câştigă întâlnirea cu Suedia şi va evolua în 2015 tot în Grupa I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

734 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: România rămâne în Grupa I după ce Adrian Ungur îl învinge pe Elias Ymer

Cupa Davis: România rămâne în Grupa I după ce Adrian Ungur îl învinge pe Elias Ymer (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

După patru întâlniri, România conduce Suedia cu 3-1. Meciul de duminică a durat două ore şi 45 de minute.

Ungur a fost învins, vineri, la Arenela BNR din Bucureşti, cu scorul de 7-5, 7-6 (2), 6-4, de tenismenul Christian Lindell, în primul meci al întâlnirii.

Maris Copil, locul 174 ATP, l-a depăşit, tot vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-2, pe Elias Ymer şi România a egalat scorul, 1-1.

Sâmbătă, perechea Florin Mergea/Horia Tecău s-a impus, cu scorul de 7-6 (2), 7-6 (5), 6-3, în faţa cuplului Isak Arvidsson/Johan Brunstrom.

TITLURILE ZILEI

Ultimul meci ar trebui să fie cel dintre Marius Copil şi Christian Lindell, dar este posibil să nu se mai dispute.

Suedia va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I, cu Letonia sau Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici