Cupa Franţei la fotbal. O echipă a fost eliminată din competiţie, după ce a greşit oraşul în care avea loc partida

  • O serie incredibilă de nenorociri pentru cei de la echipa Tarbes.
  • Au greşit drumul, apoi autobuzul nu a reuşit să treacă un pod.
  • Jucătorii au ajuns pe jos la stadion, după şapte ore de călătorie, dar a fost prea târziu.
545 afișări
Imaginea articolului Cupa Franţei la fotbal. O echipă a fost eliminată din competiţie, după ce a greşit oraşul în care avea loc partida

Cupa Franţei. O echipă a fost eliminată din competiţie, după ce a greşit oraşul în care avea loc partida

Eveniment incredibil în Franţa, unde farmecul Cupei Naţionale este adesea legat de miracole sportive sau, ca în acest caz, de poveşti tragicomice.

Ce s-a întâmplat la Vabres l'Abbaye, un sat de 1.200 de suflete situat în sudul Aveyronului, unde echipa-gazdă s-a calificat fără să joace, deoarece adversarii lor, care au ajuns după şapte ore, au greşit oraşul, înainte de a-l găsi pe cel potrivit.

Povestea a fost spusă de publicaţia Le Parisien şi se referă la meciul dintre Tarbes, echipa Regională 1, şi gazdele Vabres.

Motivul poate fi găsit într-un „s” care a scăpat navigatorului. Echipa a plecat în jurul orei 11:45, dar în loc să ajungă la Vabres-l'Abbaye, s-a îndreptat spre Vabre a Rodez. Un sat mic la 80 de kilometri de Vabres-l'Abbaye. Detalii foarte importante şi suficiente pentru a schimba soarta meciului.

Tarbes a ajuns la locul potrivit, alergând cu genţile, pentru a se schimba pe teren. Prea târziu, a pierdut la masa verde.

„A fost o combinaţie nefericită de circumstanţe. Am plecat în jurul orei 11:45. A existat, de asemenea, o cursă de biciclete care a blocat traseul. Apoi, odată ajuns acolo, autobuzul nu a putut traversa podul”, au povestit oficialii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici