Cupa Hopman | Roger Federer şi Belinda Bencic, cuplul invincibil de elveţieni care a câştigat finala competiţiei

Echipa Elveţiei, formată din Roger Federer, locul 3 ATP şi Belinda Bencic, locul 54 WTA, a câştigat, sâmbătă, Cupa Hopman, după ce a învins Germania, pentru care au jucat Alexander Zverev, locul 4 ATP, şi Angelique Kerber, locul 2 WTA.

1387 afișări
Imaginea articolului Cupa Hopman | Roger Federer şi Belinda Bencic, cuplul invincibil de elveţieni care a câştigat finala competiţiei

Sursa: @josemorgado. TWITTER

Partida decisivă a fost cea la dublu mixt, câştigată de perechea Roger Federer/Belinda Bencic, scor 4-0, 1-4, 4-3, deşi germanii erau favoriţi, ţinând cont de poziţionarea în clasamentele mondiale.

Cel care s-a evidenţiat a fost din nou marele campion elveţian Roger Federer, care l-a învins de altfel pe Alexander Zverev în primul meci al finalei, după care partenera sa de joc Belinda Bencic a pierdut cel de-al doilea meci al zilei în faţa mult mai titratei Angelique Kerber.

În meciul de dublu mixt, Roger Federer, în vârstă de 37 de ani şi deţinător a 20 de titluri de Grand Slam, a avut câteva mingi sclipitoare, iar experienţa şi talentul său au făcut din nou diferenţa, deşi meciul a fost echilibrat până la final, când titlul s-a decis la tie-break.

Şi anul trecut, Elveţia a câştigat finala Cupei Hopman tot în faţa Germaniei, cu 2-1.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici