Cupa Mondială de fotbal: a călătorit 24.000 km până în Qatar şi supravieţuieşte alimentându-se cu apă din fântână

Realizarea visului de a vedea o ediţie a Cupei Mondială l-a pus în mişcare pe Lucas Villarroel, un tânăr argentinian care se află în Qatar de pe 7 septembrie.

844 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială de fotbal: a călătorit 24.000 km până în Qatar şi supravieţuieşte alimentându-se cu apă din fântână

Cupa Mondială de fotbal: a călătorit 24.000 km până în Qatar şi supravieţuieşte alimentându-se cu apă din fântână

Sud-americanul are bani abia să supravieţuiască, aşa că pentru a economisi bani bea apă din fântânile oraşului şi cerşeşte pomană.

„Voi face tot ce pot să-ţi fac rost de semnătura lui Julián Álvarez (n.r. - atacant la Manchester CIty)”, i-a promis el prietenului său Ignacio, care nu a putut să călătorească pentru că a trebuit să fie operat de o tumoare.

„Chiar dacă am venit pentru tot ceea ce reprezintă echipa naţională şi Leo Messi, am făcut această promisiune unui prieten care a fost operat de o tumoare pe creier şi cu care călătorim mereu pentru a vedea echipa River Plate”, a spus Lucas.

De la 24.000 de kilometri distanţă, prietenul său Ignacio îl urmăreşte pe reţelele de socializare şi îl aşteaptă acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici