Cupa Mondială din Qatar: Polonia învinge Arabia Saudită şi urcă pe primul loc în grupă

Polonia a învins sâmbătă Arabia Saudită şi a urcat pe primul loc în grupa C de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

392 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială din Qatar: Polonia învinge Arabia Saudită şi urcă pe primul loc în grupă

Cupa Mondială din Qatar: Polonia învinge Arabia Saudită şi urcă pe primul loc în grupă

Polonia a câştigat cu 2-0, la pauză 1-0, partida cu Arabia Saudită din grupa C. Mijlocaşul polonez Piotr Zielinski a deschis scorul în minutul 39, iar arabul Salem Al Dawsari a ratat un penalti la finalul primei reprize. În repriza a doua polonezii au trimis de două ori în bară şi au reuşit să înscrie în minutul 82 prin atacantul Robert Lewandowski. Susţinuţi de numeroşi spectatori, jucătorii din Arabia Saudită au avut mai multe ocazii, dar nu au reuşit să înscrie aşa cum au făcut-o în partida cu argentinienii.

În urma acestui rezultat, Polonia urcă pe primul loc în Grupa C cu 4 puncte în două partide. Arabia Saudită este pe locul doi cu 3 puncte tot din două partide.

Următorul meci al grupei C se va disputa sâmbătă seara. Argentina şi Mexic se vor întâlni într-o partidă cu o miză mare deoarece în prima etapă, argentinienii au fost învinşi de Arabia Saudită, iar mexicanii au obţinut doar un punct în întâlnirea cu polonezii.

În ultima etapă a grupei, cea în care vor fi stabilite echipele calificate în fazele eliminatorii ale competiţiei, vor fi meciurile Arabia Saudită-Mexic şi Argentina-Polonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici