Cupa Mondială din Rusia | Se cunosc 28 dintre cele 32 de echipe calificate

Tabloul pentru Cupa Mondială din 2018 e aproape complet. Cu mai puţin de o lună înaintea tragerii la sorţi a grupelor, cunoaştem 28 dintre cele 32 de echipe calificate.

372 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială din Rusia | Se cunosc 28 dintre cele 32 de echipe calificate

Cupa Mondială din Rusia | Se cunosc 28 dintre cele 32 de echipe calificate

Astfel, în afara Rusiei, ţara organizatoare, Europa va fi reprezentată de alte 13 ţări, urmând ca ultimele două locuri să fie ocupate de câştigătoarele barajelor Italia - Suedia şi Irlanda - Danemarca, în timp ce America de Sud are şansa de a trimite cinci echipe la Mondial, în urma barajului dintre Peru şi Noua Zeelandă.

Lista echipelor calificat la Cupa Mondială:

Europa: Rusia (organizatoare), Belgia, Anglia, Germania, Spania, Polonia, Serbia, Islanda, Franţa, Portugalia, Elveţia, Croaţia
Africa: Tunisia, Nigeria, Maroc, Senegal, Egipt
Asia: Iran, Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudită
America Centrală şi de Nord: Costa Rica, Mexic, Panama
America de Sud: Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia

Meciurile de baraj rămase de jucat:

Italia - Suedia (0-1 în tur)
Irlanda - Danemarca (0-0 în tur)
Australia - Honduras (0-0 în tur)
Peru - Noua Zeelandă (0-0 în tur)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici