Cupa "Pandemiei" pentru Mircea Rednic! Poli Iaşi, surclasată de Sepsi, în semifinale

  • Sepsi - Poli Iaşi s-a terminat 5-1.
  • Echipa lui Leo Grozavu este ca şi calificată în finala Cupei României.
  • Returul cu Iaşiul se joacă pe 8 iulie.
512 afișări
Imaginea articolului Cupa "Pandemiei" pentru Mircea Rednic! Poli Iaşi, surclasată de Sepsi, în semifinale

Cupa "Pandemiei" pentru Mircea Rednic! Poli Iaşi, surclasată de Sepsi, în semifinale

Sepsi s-a distrat cu Poli Iaşi, în turul semifinalelor Cupei României. Chiar dacă Andrei Cristea a deschis scorul repede, din penalty (min 4), Sepsi a egalat până la pauză prin olandezul Achahbar (min 25).  În a doua repriză, echipa lui Leo Grozavu a dat recital: Fulop (min 52), Achahbar (min 75), Carnat (min 79) şi Karanovic (86) au înscris şi au stabilit rezultatul final, 5-1. Sepsi este ca şi calificată în prima finală din istorie. Returul cu Iaşiul se joacă pe 8 iulie. 

"E ruşinos ce s-a întâmplat! Am început de la 1-0 şi s-a terminat 1-5. Am folosit câţiva jucători noi, dar s-au prezentat penibil. S-au făcut eforturi la club, azi au primit şi salariile, dar prestaţia lor aţi văzut-o. Trebuie să ne adunăm cât mai repede. Nu are rost să mai vorbim de retur, trebuie să ne concentrăm pe campionat", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici