Cupa României la futsal: Programul optimilor şi sferturilor de finală

Cupa României la futsal îşi va desemna în acest weekend trei din cele patru formaţii care vor lupta pentru trofeu în Final Four.

149 afișări
Imaginea articolului Cupa României la futsal: Programul optimilor şi sferturilor de finală

Sursa foto: Mediafaxfoto

Sâmbătă sunt programate meciurile din optimile de finală, urmând ca duminică să se întâlnească în „sferturi” învingătoarele din prima zi.

Se întâlnesc în optimi 6 echipe din prima ligă şi 6 din Liga a 2-a. Cea mai echilibrată partidă pare a fi cea dintre CFR Timişoara (L2) şi CFF Clujana Cluj (L1).

Cel de-al patrulea turneu a fost amânat pentru săptămâna viitoare, deoarece CS United Galaţi va juca în acest weekend în Kazakhstan în optimile de finală ale UEFA Futsal Champions League în compania echipei Kairat Almatî.

Programul celor 3 turnee din acest weekend:

Sala Sporturilor din Focşani
Sâmbătă, 20 februarie

ora 17.00: Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăşti (L2) – KSE Târgu Secuiesc (L1)
ora 19.00: Kereszthegy Remetea (L2) – Autobergamo Deva (L1)

Sala Sporturilor din Lăzarea (judeţul Harghita)
Sâmbătă, 20 februarie

ora 19.00: Metropolitan Işalniţa (L2) – Luceafărul Buzău (L1)
ora 20.45: Inter Gheorgheni (L2) – Şoimii Şimand (L2)

Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc
Sâmbătă, 20 februarie

ora 15.00: CFR Timişoara (L2) – CFF Clujana Cluj (L1)
ora 17.00: Futsal Poli Iaşi (L2) – Imperial WET Miercurea Ciuc (L1).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici