Cupola de la Romexpo, demonatată pentru meciul lui Bute

Organizatorii galei „Campion pentru România” au început să amenajeze Pavilionul Central de la Romexpo pentru evenimentul din 9 iulie, în paralel cu ridicarea tribunelor, începând şi demontarea cupolei.

236 afișări
Imaginea articolului Cupola de la Romexpo, demonatată pentru meciul lui Bute

Cupola de la Romexpo, demontată pentru meciul lui Bute (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Este pentru prima oară de la inaugurarea arenei centrale de la Romexpo când se renunţă la unul dintre elementele sale specifice de decor. "Este o operaţiune necesară pentru că vom monta patru panouri video uriaşe. Cum acestea sunt foarte grele şi vor fi montate direct de tavan, am fost obligaţi să renunţăm la cupolă", spune şeful echipei de muncitori pentru site-ul www.lucian-bute.ro.

Pentru această operaţiune a fost solicitat ajutorul unor alpinişti profesionişti, deoarece lucrarea este una la înălţime. Muncitorii reuşiseră să dezafecteze o mare parte din cupola, operaţiunea urmând să fie finalizată în week-end. La începutul săptâmânii viitoare se va monta ringul, care va avea în centru logoul turistic al României. Şi la gala de la Bucureşti, Lucian Bute va avea pe şort, frunza, el având un contract de promovare a imaginii României. Partida de la Bucureşti dintre Lucian şi Jean Paul Mendy va fi transmisă în direct, atât pe Pro TV, cât şi în Canada (TVA), Statele Unite şi Franţa, dar şi în alte 50 de ţări, interesul pentru acest meci fiind unul uriaş.

Sâmbătă, pe 9 iulie, sunt aşteptaţi 9.000 de spectatori la Romexpo pentru gala profesionistă de box în care Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, în cadrul galei "Campion pentru România".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici