Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată cererea lui George Becali de a anula marca "Steaua"

Un nou proces pierdut de George Becali în duelul cu CSA Steaua. Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată cererea finanţatorului FC Steaua de a anula marca "Steaua", câştigată de Clubul Sportiv al Armatei în decembrie 2014.

2924 afișări
Imaginea articolului Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată cererea lui George Becali de a anula marca "Steaua"

Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată cererea lui George Becali de a anula marca "Steaua"

La scurt timp după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că Becali a folosit ilegal marca Steaua şi îi revoca acest drept, fostul europarlamentar a dat în judecată CSA Steaua şi OSIM (Oficiul de Stat pentri Invenţii şi Mărci), în încercarea de a anula marca "Steaua", însă instanţa a decis că cererea e nefondată.

Teoretic, Becali mai poate ataca decizia la ÎCCJ, însă şansele de câştig sunt minime, în condiţiile în care această instanţă va lua cazul în considerare doar în cazul în care se vor constata abuzuri ale Curţii de Apel în judecarea cauzei.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti reprezintă astfel o nouă înfrângere a lui Becali în "meciul" cu reprezentanţii MApN, după ce în 2014 pierdea dreptul de a folosi marca Steaua, iar doi ani mai târziu instanţele abilitate decideau că acesta nu mai poate folosi nici numele Steaua.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici