Curtean şi Luchin s-au înţeles cu Botev Plovdiv în prinvinţa salariilor

Mijlocaşul Alexandru Curtean şi fundaşul Srgian Luchin s-au înţeles cu conducerea grupării bulgare Botev Plovdiv în privinţa salariilor pe care ar urma să le primească dacă se vor realiza transferurile de la Dinamo, informează presa bulgară.

113 afișări
Imaginea articolului Curtean şi Luchin s-au înţeles cu Botev Plovdiv în prinvinţa salariilor

Alexandru Curtean şi Srgian Luchin (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Conform site-ului Bgsport.bg, Srgian Luchin ar urma să primească lunar un salariu de 12.000 de euro pe lună, iar Curtean cu 2.000 mai puţin.

Aceeaşi sursă precizează că jucătorii dinamovişti au acceptat condiţiile salariale, conducerea grupării bulgare urmând să se înţeleagă cu FC Dinamo pentru realizarea transferurilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei doi jucători, însoţiţi de impresarul Victor Becali negociază la sediul clubului Dinamo, la Hotelul Rin, detaliile tranzacţiei.

Altfel, gruparea Botev Plovdiv a reziliat contractul de comun acord cu macedoneanul Boban Grncarov, care evolua pe acelaşi post cu Srgian Luchin, cel de fundaş central.

Cei doi jucători dinamovişti au fost prezenţi joi dimineaţă la reunirea lotului dinamovist, dar antrenorul Flavius Stoican a confirmat încă o dată disponibilitatea clubului de a se despărţi de ei în cazul în care vor apărea oferte concrete: "Luchin şi Curtean sunt jucătorii noştri până va veni o ofertă concretă pentru ei. Normal că vor merge în cantonament, cum să nu meargă? Din ce ştiu eu nu a venit ofertă concretă de la Steaua pentru Luchin. Dacă era o ofertă concretă se analiza. Dar nu cred. Este adevărat că sunt jucători importanţi pentru noi, că şi-au dat viaţa pe teren atunci când au jucat pentru noi. Dar asta e viaţa, nu putem să oprim fiecare jucător dacă lor le este mai bine acolo unde vor merge".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici