Dacian Varga: Am trei oferte din străinătate, au început discuţiile cu câteva cluburi

Mijlocaşul Dacian Varga a declarat, marţi, într-o emisiune televizată, că există câteva oferte pentru transferul său la echipe din străinătate şi că, în opinia sa, s-ar putea adapta în campionatul englez, unde evoluează fundaşul Gabriel Tamaş, la formaţia West Bromwich Albion.

36 afișări
Imaginea articolului Dacian Varga: Am trei oferte din străinătate, au început discuţiile cu câteva cluburi

Dacian Varga: Am trei oferte din străinătate, au început discuţiile cu câteva cluburi (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Până acum, am trei oferte, nu din ţară, vreau să le analizez şi să o aleg pe cea mai bună. Dar mai e mult până la un transfer. Momentan, sunt sub contract cu Rapid. Sincer să fiu, aceste oferte mi-au dat puţină putere. Deocamdată nu e nicio ofertă concretă, dar au început discuţiile cu câteva cluburi. Cred că şi Gabriel Tamaş a pus o vorbă bună pentru mine. Eu cred că m-aş adapta acolo, vorbesc toată ziua cu Tamaş la telefon", a spus Dacian Varga la Telesport.

Jucătorul Dacian Varga a fost transferat, împreună cu Tiberiu Bălan, de la Sportul Studenţesc la FC Rapid după încheierea perioadei de transferuri din Liga I. Ei au fost folosiţi de Rapid în meciul cu FC Timişoara, disputat pe 5 martie, în etapa a XX-a a Ligii I, iar în urma memoriul depus de gruparea timişoreană, Rapid a pierdut la masa verde întâlnirea din 5 martie, considerându-se că Varga şi Bălan nu aveau drept de joc.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici