Daily Star: Tamaş a simţit din nou gustul infernului Rovers, cu un autogol comic

Fundaşul echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş, a "simţit din nou gustul infernului Rovers", duminică, la partida cu Blackburn, în care a înscris un gol "comic" în propria poartă, informează cotidianul Daily Star.

10 afișări
Imaginea articolului Daily Star: Tamaş a simţit din nou gustul infernului Rovers, cu un autogol comic

Daily Star: Tamaş a simţit din nou gustul infernului Rovers, cu un autogol comic (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Gabriel Tamaş a simţit din nou gustul infernului Rovers, după ce prestaţia sa de coşmar i-a dus pe oamenii lui Steve Kean îl al şaptelea cer. Tamaş a oferit echipei Blackburn avantajul cu un autogol comic", menţionează sursa citată, într-un articol cu titlul "Blackburn - West Brom 2-0 - Gabriel Tamaş nu este un înger, făcându-le un cadou celor de la Rovers".

Daily Star aminteşte că în luna decembrie, în meciul de pe teren propriu cu Blackburn, scor 1-3, Tamaş a fost eliminat.

Tehnicianul Roberto Di Matteo a calificat drept "bizar" autogolul lui Tamaş. "Fundaşul şi-a calculat greşit momentul săriturii, a lovit mingea în direcţia greşită şi aceasta a ajuns în poarta noastră", a adăugat Di Matteo.

Fundaşul Jonas Olsson a spus că are încredere în Tamaş şi că i se poate întâmpla oricui să înscrie în propria poartă. "A fost o greşeală care se întâmplă. Arsenal şi Chelsea, Vermaelen şi Terry vor înscrie autogoluri pe parcursul unui sezon, toată lumea o face. Am încredere în Gabi. Am jucat alături de el un sezon şi jumătate", a declarat fotbalistul.

Fundaşul român Gabriel Tamaş a înscris în propria poartă în partida pe care echipa West Bromwich Albion a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-1), în faţa formaţiei Blackburn Rovers, în etapa a XXIV-a a campionatului Angliei. Tamaş, care a jucat tot meciul, şi-a dat autogol în minutul 41. Celălalt gol al învingătorilor a fost marcat de Hoilett, în minutul 47.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici