Dan Alexa s-a luat la bătaie cu fanii celor de la UTA Arad

  • Rapid a câştigat cu 2-1 în deplasarea de la Arad şi continuă să spere la promovarea în Liga 1
  • Aflat la prima victorie pe banca Rapidului, Dan Alexa a intrat într-un conflict cu fanii gazdelor după meci
  • Un grup de fani ai celor de la UTA a mers la autocarul Rapidului să-i ceară socoteală lui Alexa
1063 afișări
Antrenorul celor de la Rapid, Dan Alexa, a fost implicat într-un conflict violent cu suporterii celor de la UTA. La finalul partidei câştigate de giuleşteni la Arad, un grup de suporteri ai echipei gazde s-a dus la autocarul Rapidului.
 
Absenţa jandarmilor a făcut ca situaţia să degenereze. Pe imaginile apărute se poate vedea cum suporterii arădeni au încercat să-l lovească pe Alexa iar acesta nu a ezitat să le răspundă cu aceeaşi monedă.
 
„Rugămintea mea: vreau ca în tot ce înseamnă săptămâna asta să rămâneţi moderaţi, să rămâneţi modeşti pentru că am făcut un pas şi mai avem nevoie de încă unul. Pentru jocul de azi aveţi aprecierea mea”, a spus Dan Alexa jucătorilor. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici