Dan Nistor, vehement la adresa celor de la Gaz Metan Mediaş. „Punctele sunt la noi. Ei n-au luat nimic astăzi”

După victoria obţinută de Universitatea Craiova în faţa lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, oltenii au fost acuzaţi de cei de la Mediaş că au tras de timp şi că au avut sprijinul arbitrilor.

132 afișări
Imaginea articolului Dan Nistor, vehement la adresa celor de la Gaz Metan Mediaş. „Punctele sunt la noi. Ei n-au luat nimic astăzi”

Sursa: Hepta

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş. Cei de la Gaz Metan Mediaş i-au acuzat pe jucătorii Craiovei că au tras de timp.

Dan Nistor, mijlocaşul echipei Universitatea Craiova, spune că nu îl interesează părerea adversarilor săi şi este de părere că Universitatea Craiova poate continua şirul de victorii.

„Suntem bucuroşi că suntem pe primul loc, dar e doar prima etapă. Mai sunt nouă runde foarte grele. Avem forţa să ţinem ritmul până la final. Sunt bucuros că azi am luat cele trei puncte, în a doua repriză am jucat la rezultat. Nu mă interesează că adversarii spun că am tras de timp din minutul 55 şi că am câştigat cu arbitrii. Punctele sunt la noi. Ei n-au luat nimic astăzi”, a spus Dan Nistor la Digi Sport.

Craiova ocupă primul loc în clasamentul play-off-ului, cu 26 de puncte, iar Gaz Metan Mediaş se află pe locul 5, cu 22 de puncte.

În următoarea rundă, Universitatea Craiova va înfrunta FCSB

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici