Dan Petrescu a acceptat să antreneze echipa Spartak Moscova

Dan Petrescu ar fi acceptat să antreneze echipa Spartak Moscova, însă tehnicianul român nu este singurul candidat pentru acest post, a scris, marţi, publicaţia Sovetski Sport.

194 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu a acceptat să antreneze echipa Spartak Moscova

Dan Petrescu a acceptat să antreneze echipa Spartak Moscova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, Petrescu s-ar fi întâlnit cu oficialii grupării moscovite şi şi-ar fi dat acordul de a pregăti din vară echipa Spartak Moscova. Totodată, Petrescu ar fi fost informat că Spartak mai negociază şi cu alţi tehnicieni.

Sursa citată mai scrie că românul şi-ar fi întrerupt negocierile cu alte cluburi care îl doresc, până când va primi un răspuns din partea grupării Spartak Moscova.

Dan Petrescu a fost demis, la 8 aprilie, de la conducerea tehnică a echipei Dinamo Moscova, în urma înfrângerii suferite în campionat cu Anji Mahacikala, scor 0-4. Antrenorul în vârstă de 46 de ani se afla în funcţie din 18 august 2012.

TITLURILE ZILEI

Cu o etapă înaintea finalului sezonului, Spartak Moscova ocupă locul 6 cu 47 de puncte, după Dinamo Moscova, care a acumulat 49 de puncte, dar care are un meci mai puţin disputat.

Echipa Spartak este antrenată din martie de Dmitri Gunko, care ocupă postul până finalul sezonului după demiterea lui Valeri Karpin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici