Dan Petrescu a fost demis de la Kuban Krasnodar

Antrenorul român Dan Petrescu, în vârstă de 48 de ani, a fost demis, marţi, de la conducerea formaţiei Kuban Krasnodar, potrivit site-ului oficial al clubului rus de fotbal.

953 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu a fost demis de la Kuban Krasnodar

Dan Petrescu a fost demis de la Kuban Krasnodar

Decizia oficialilor ruşi vine ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de echipă în ultima perioadă. Kuban Krasnodar ocupă locul 14 în clasamentul ligii secunde din Rusia, cu doar 16 puncte în 15 etape.

Echipa condusă de către Dan Petrescu a înregistrat doar trei victorii şi se află la doar două puncte de zona retrogradării. Dan Petrescu a revenit în această vară pe banca tehnică a echipei din Krasnodar, semnând un contract valabil doi ani cu gruparea care a retrogradat în liga a doua rusă la finalul sezonului trecut.

Dan Petrescu a mai pregătit-o pe Kuban Krasnodar în perioada 2009-2012, românul reuşind să promoveze echipa în prima ligă din Rusia după doar un sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici