Dan Petrescu a fost numit antrenorul echipei Kayserispor. Şumudică ar putea ajunge în Arabia Saudită, la Al Shabab

  • Başkanii de la Gaziantep i-au reziliat contractul lui Şumudică
  • El ar putea ajunge în Arabia Saudită, la Al Shabab
  • Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor, echipă din subsolul clasamentului
757 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu a fost numit antrenorul echipei Kayserispor. Şumudică ar putea ajunge în Arabia Saudită, la Al Shabab

Sursa foto: profimedia

Aventura lui Marius Şumudică la Gaziantep s-a încheiat. Din cauza unor declaraţii acide, de ambele părţi, patronii echipei au renunţat la român.

Chiar dacă a adus echipa pe locul patru, la doar trei puncte de liderul Beşiktas, başkanii de la Gaziantep nu au ezitat în a termina contractul cu românul. Diferendele au fost legate de salariu, pe care patronii voiau sa-l micşoreze cu 10%. Şumi are o oferta bună de la Al Shabab, din Arabia Saudită.

Dacă Şumudică îşi face bagajele, Dan Petrescu şi le despachetează. Fostul antrenor al CFR Cluj a ajuns la o înţelegere cu Kayserispor. Echipa ocupă locul 18 din 21 de echipe, iar obiectivul românului este să o salveze de la retrogradare. El va fi ajutat şi de Alibec, Silviu Lung şi Săpunaru, toţi fotbalişti ai lui Kayserispor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici