Dan Petrescu a preluat ASA Târgu Mureş: Va fi greu, dar nu imposibil să repetăm performanţa de anul trecut

Antrenorul Dan Petrescu a preluat, joi, conducerea tehnică a formaţiei ASA Târgu Mureş, el declarând, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa cel puţin să egaleze performanţa din sezonul trecut, şi anume clasarea pe locul doi, ceea ce în opinia sa va fi greu, dar nu imposibil.

161 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu a preluat ASA Târgu Mureş: Va fi greu, dar nu imposibil să repetăm performanţa de anul trecut

Dan Petrescu a preluat ASA Târgu Mureş: Va fi greu, dar nu imposibil să repetăm performanţa de anul trecut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt fericit că am reuşit să ajung aici, greul de-abia acum începe. Sunt foarte fericit că am reuşit să ajung la un club care a terminat sezonul trecut pe locul doi. Sper să reuşim cel puţin să facem acelaşi lucru anul viitor. Presiunea e mult mai mare, pretenţiile sunt mai mari. Dacă anul trecut obiectivul era să rămânem în prima divizie, cu siguranţă anul acesta obiectivele vor fi altele. O presiune mai mare va avea doar Steaua. Sper să aduc rezultatele pe care le doreşte oraşul, conducerea. Va fi foarte greu să repetăm performanţa de anul trecut, dar nu imposibil. Nimic nu este imposibil dacă munceşti bine", a spus Petrescu.

Odată cu Dan Petrescu, la ASA Târgu Mureş a sosit şi Bogdan Mara, care a devenit preşedintele executiv al clubului. "Sper ca împreună cu Mara să facem echipă bună, să ne înţelegem, să mergem în aceeaşi direcţie, să facem o familie", a afirmat Dan Petrescu.

Antrnorul care a pregătit ultima dată echipa Al Arabi (Qatar) , până în decembrie 2014, îi succede la conducerea tehnică a formaţiei din Târgu Mureş lui Liviu Ciobotariu, iar Bogdan Mara îl înlocuieşte pe Narcis Răducan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici