Dan Petrescu a semnat un contract pe doi ani cu formaţia Al Arabi (Qatar)

Antrenorul Dan Petrescu a semnat, în noaptea de miercuri spre joi, un contract pe doi ani cu formaţia Al Arabi din Qatar, informează site-ul oficial al echipei arabe.

360 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu a semnat un contract pe doi ani cu formaţia Al Arabi (Qatar)

Dan Petrescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, din partea clubului arab a semnat secretarul general, doctorul Ahmed Al-Emadi.

Dan Petrescu a ajuns la Doha cu trei zile înainte să semneze contractul şi s-a întâlnit de mai multe ori cu reprezentanţii clubului, iar la primele ore ale zilei de joi a ajuns la o înţelegere cu aceştia.

Dan Petrescu era liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea rusă Dinamo Moscova, în această primavară.

El a mai antrenat formaţiile Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni şi Kuban Krasnodar.

Al Arabi a terminat sezonul 2013-2014 pe locul cinci, ratând astfel calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor Asiei.

Din lotul formaţiei fac parte jucători precum Karim Ziani, fost la Olympique Marseille şi VfL Wolfsburg, sau Houssine Kharja, fost la Internazionale Milano, AS Roma şi AC Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici