Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj: Slavia va fi greu de oprit

Dan Petrescu a declarat, luni, la conferinţa de presă premergătoare dublei cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League, că Slavia Praga va fi un obstacol foarte greu de depăşit pentru a ajunge în grupele Champions League.

120 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj: Slavia va fi greu de oprit

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj: Slavia va fi greu de oprit

”Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nu credea nimeni în Dan Petrescu şi în CFR Cluj. După acest meci s-au schimbat opiniile. Băieţii mei au câştigat foarte mult entuziasm şi încredere. Ştim că, la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri, va fi imposibil să ne calificăm, pentru că Slavia va fi greu de oprit. Au foarte mulţi jucători de atac foarte buni şi sigur va fi greu să nu primim gol şi acasă şi în deplasare. Trebuie să marcăm goluri dacă vrem să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare dublei cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League.

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit şi despre stranierii din lotul lui Slavia, Stanciu şi Băluţă: ”Nu ştiu dacă Stanciu va juca de la început. Să nu uităm că la ei în lot este şi Băluţă, care nu prinde primii 18, atât de valoros este lotul lor. Dar dacă va juca Stanciu, un jucător de echipa naţională a României, a marcat foarte multe goluri pe unde a jucat şi de când a venit la Slavia, deja a marcat două goluri. E clar că va fi un pericol constant, dar au foarte mulţi jucători de atac şi nu pot să vorbesc doar de unul. Stanciu e jucător de clasă şi e clar că trebuie să avem mare grijă la cum şutează de la distanţă şi cum reuşeşte mereu să se desprindă de adversar. Trebuie să fim atenţi şi să ne dublăm mereu”.

CFR Cluj şi Slavia Praga se vor întâlni, marţi, începând cu ora 22:00, în prima manşă a play-off-ului Champions League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici