Dan Petrescu: Ar fi bine pentru naţionala României să îl avem pe Omrani, dar nu e treaba mea

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a salutat ideea noului selecţioner Mirel Rădoi de a-l naturaliza pe atacantul francez Billel Omrani, legitimat la campioana României, spunând că această iniţiativă ar fi trebuit să aibă loc chiar mai devreme.

142 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Ar fi bine pentru naţionala României să îl avem pe Omrani, dar nu e treaba mea

Dan Petrescu: Ar fi bine pentru naţionala României să îl avem pe Omrani, dar nu e treaba mea

"Ar fi bine pentru naţionala României să îl avem pe Billel, dar nu e problema mea. Cred că altcineva trebuia să facă mai demult această mişcare. Şi mai sunt jucători în România foarte buni, care ar putea să joace pentru naţionala României. Iar la CFR avem câţiva jucători străini care şi-ar dori să joace la naţionala României", a declarat Petrescu, la Telekom Sport, joi seara, după meciul cu Lazio, scor 0-1, în penultima rundă din grupa E a Europa League.

Declaraţia lui Petrescu a venit la câteva ore după ce Mirel Rădoi a anunţat că va avea o discuţie cu Federaţia Română de Fotbal în privinţa naturalizării a doi fotbalişti din campionatul intern- Billel Omrani şi Dumitru Cardoso.

"În momentul de faţă sunt doi jucători străini care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie. Nu avem cum să facem procedurile până la meciul cu Islanda", a spus Rădoi, la Telekom Sport.

Billel Omrani are dublă cetăţenie, algeriană şi franceză. Dumitru Cardoso are tată român şi mamă braziliană. El s-a născut în Suedia şi a jucat pentru reprezentativele de juniori ale Italiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici