Dan Petrescu ar putea prelua din vară echipa Southampton

Antrenorul Dan Petrescu, recent demis de la conducerea tehnică a echipei Dinamo Moscova, ar putea prelua din vară formaţia engleză de primă ligă Southampton.

158 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu ar putea prelua din vară echipa Southampton

Dan Petrescu (Imagine: Vlad Chirea / Mediafax Foto)

Sursa citată a precizat că actual tehnician al englezilor, argentinianul Mauricio Pochettino, ar urma să treacă la formaţia Tottenham, la finalul sezonului. Pochettino are însă concurenţă serioasă la Tottenham, printre ţintele conducătorilor echipei lui Vlad Chiricheş mai figurând italianul Luciano Spalletti şi olandezul Luis Van Gaal, informează izvestia.ru.

În finalul carierei de jucător, Dan Petrescu a evoluat un sezon la Southampton, după ce a mai făcut parte din echipele engleze Sheffield Wednesday, Chelsea şi Bradford City.

Southampton se află în acest moment pe locul 8 în Premier League, cu 48 de puncte, după 33 de etape, la nouă puncte de ocupanta locului 7 Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici