Dan Petrescu, despre bătaia cu John Terry la antrenamente: „Eu am zis că John Terry nu o să ajungă fotbalist”

Dan Petrescu a povestit o întâmplare petrecută la Chelsea, atunci când a intrat în conflict cu John Terry, fundaşul care avea să intre în istoria clubului.

3034 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, despre bătaia cu John Terry la antrenamente: „Eu am zis că John Terry nu o să ajungă fotbalist”

Dan Petrescu, despre bătaia cu John Terry la antrenamente: ”Eu am zis că John Terry nu o să ajungă fotbalist„ Sursă foto: Profimedia

Petrescu a sosit la Chelsea în 1994, iar John Terry a fost promovat la prima echipă a londonezilor în 1999. La primul antrenament împreună, actualul antrenor de la CFR Cluj a povestit că a luat o decizie pe care acum o regretă.

"Eu am zis că John Terry nu o să ajungă fotbalist. Bine, asta se întâmpla când el avea 18 ani. Am zis: <Cine e, mă, ăsta? Nu ştie nimic!>. Şi m-am certat cu el, m-am bătut cu el la primul antrenament. A fost bătaie! El a câştigat, n-ai văzut cât era? Eu mă credeam şmecher. După am devenit prieteni buni. Am greşit, a fost cel mai mare jucător din istoria lui Chelsea. La vârsta de 21 de ani poţi să iei o ţeapă", a declarat Dan Petrecu, pentru Digi Sport.

În trecut, Terry a povestit pentru Daily Mail un episod similar în presa din Anglia: "Obişnuiam să intru prin alunecare la jucătorii din prima echipă şi îmi aduc aminte că nu prea aveau încredere în mine. Uneori, străinilor nu le plăcea ce fac. Dan Petrescu m-a luat de gât şi m-a întrebat <Ce crezi că faci?>. Primul care a a venit să mă apere a fost Dennis Wise, care i-a zis <Dacă ai ceva de spus, îmi spui mie, nu jucătorilor tineri>. Eu şi Dan râdem când ne gândim la asta acum".

John Terry a fost legitimat la clubul Chelsea în perioada 1995-2017, evoluând în 717 meciuri. El a debutat într-un meci cu Aston Villa, din 1998, la vârsta de 17 ani şi 10 luni, când l-a înlocuit chiar pe Dan Petrescu. Fundaşul a câştigat numeroase trofee, precum Liga Campionilor, Europa League sau cinci titluri în Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici