Dan Petrescu, după CFR - Astra: Nu am făcut un meci excelent. Au fost multe greşeli

Dan Petrescu s-a arătat dezamăgit de jocul din partida cu Astra. Antrenorul dă semne că doreşte să rămână la CFR Cluj, dar totodată îşi atenţionează jucătorii că vor fi multe schimbări în iarnă.

298 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, după CFR - Astra: Nu am făcut un meci excelent. Au fost multe greşeli

Dan Petrescu, după CFR - Astra: Nu am făcut un meci excelent. Au fost multe greşeli

”Am jucat împotriva liderului, pe teren a fost o singură echipă, noi nu am făcut un meci excelent. Am făcut multe greşeli, cel mai important era rezultatul. Mă aşteptam la mai mult de la jucători, sunt convins că vor fi multe schimbări la iarnă. Nu dau nume, asta e problema mea internă şi e normal să fie aşa.” , a declarat Dan Petrescu la finalul meciului, la Digi Sport.

Totodată, Dan Petrescu declară că are o relaţie specială cu Culio şi consideră că un jucător precum acesta nu mai poate găsi. Mai mult, ”Bursucul” dezvăluie motivul pentru care a revenit la CFR Cluj.

”Acesta e ultimul meci acasă al lui Culio, va mai juca unul. A ieşit bine, Culio a făcut un meci incredibil, el merită orice, de-asta îl şi vreau în staff-ul meu. Sper să mă găsească tot la CFR antrenor, îl aştept peste 6 luni. Am o relaţie specială cu el, el a fost unul dintre principalele motive pentru care m-am întors. Îmi tot scria că se lasă de fotbal. I-am zis să joace cât mai bine, el nu prea juca bine. Eu un Culio nu mai găsesc, poţi să îmi dai şi 20 de milioane de euro, o să zică lumea că exagerez iar. Am jucat cu jucători mari de tot, eu aşa ca Culio nu am mai găsit. I-am zis să nu vorbim foarte mult înainte, să ne focusăm pe meciul cu Astra, apoi vorbim şi de retragere. Voiam Arsenal, Manchester United, Malmo, dar Salzburg şi Sevilla nu voiam. Exact asta s-a întâmplat.” , a mai punctat Petrescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici