Dan Petrescu: Echipele din România nu vor putea egala rezultatele obţinute de CFR Cluj fără investiţii

Dan Petrescu este de părere că performanţa CFR-ului nu este îndeajuns de apreciată în fotbalul românesc.CFR Cluj a fost eliminată de Sevilla în şaisprezecimile Europa League.

233 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Echipele din România nu vor putea egala rezultatele obţinute de CFR Cluj fără investiţii

Dan Petrecu: Echipele din România nu vor putea egala rezultatele obţinute de CFR Cluj fără investiţii

Tehnicianul este de părere că, în lumea fotbalului românesc, performanţa ardelenilor este minimalizată.

„În România, efectele au fost mult prea mici pentru ceea ce am făcut noi. Mă bat singur să explic, m-am săturat să fiu singurul care spune acest lucru. Echipa mea a făcut o campanie incredibilă. A fost un an fantastic. Cum Generaţia de Aur n-a mai fost egalată, nici această performanţă nu va mai fi egalată”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj a fost eliminată de Sevilla în şaisprezecimile Europa League.

Clujenii vor întâlni luni, de la 20:30, pe Astra Giurgiu, în play-off-ul Ligii 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici