Dan Petrescu este noul antrenor al echipei CFR Cluj

Dan Petrescu este de marţi noul antrenor al CFR Cluj, au anunţat oficialii clubului.

363 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu este noul antrenor al echipei CFR Cluj

Dan Petrescu este noul antrenor al CFR Cluj. Oficialii clubului: „Îi dorim multă baftă”

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj! Tehnicianul care a câştigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia, iar noi, toţi cei din familia CFR-istă, îi urăm <bun venit> şi îi dorim multă baftă”, au anunţat oficialii clubului.

Aceştia şi-au exprimat încrederea că prin experienţa şi devotamentul său, Dan Petrescu va reuşi să obţină şi în perioada care urmează performanţe notabile pe banca CFR-ului.

Reprezentanţii clubului din Gruia au anunţat că în zilele următoare va fi prezentată echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj.

CFR Cluj a anunţat în 28 august că a ajuns la un acord cu Marius Şumudică privind rezilierea amiabilă a contractului.

Deşi echipa se află pe primul loc în campionat, ambiţiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părţi implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea”, spuneau atunci reprezentanţii campioanei României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici