Dan Petrescu, INVITAT să se întoarcă la CFR, "dar nu ştiu dacă el îşi doreşte"

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a prefaţat întâlnirea cu FCSB, de duminică, şi, într-o perioadă tulbure la echipă, a anunţat că Dan Petrescu e aşteptat cu braţele deschise înapoi în Gruia.

843 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, INVITAT să se întoarcă la CFR, "dar nu ştiu dacă el îşi doreşte"

Dan Petrescu, invitat să se întoarcă la CFR, "dar nu ştiu dacă el îşi doreşte"

Petrescu s-a dovedit a fi principalul argument pentru titlul câştigat de CFR în sezonul 2017-2018. După plecarea sa, Edi Iordănescu şi Toni Conceicao nu au reuşit să obţină rezultatele dorite de club şi haosul s-a instaurat la campioana României. În ultima sa intervenţie, Iuliu Mureşan a recunoscut că şi-ar dori ca Petrescu să se întoarcă, dar că nu s-a făcut niciun demers oficial în acest sens: "În mod cert da, fără nicio ezitare. Dar nu ştiu dacă vine. E un antrenor foarte bun. Se descura cu băieţii extraordinar", a declarat preşedintele CFR-ului la DigiSport.

De asemenea, Mureşan a vorbit şi despre derby-ul dintre campioană şi vicecampioană: "Echipa s-a pregătit foarte bine. Oboseala acumulată în perioada grea a dispărut, lucrurie au intrat în normal. Am fost la antrenamnte şi atmosfera e foarte bună. Au contat absenţele lui Deac, Djokovic şi Culio. Aveau realizări mari. Dintre cei trei, Djokovic va juca, e apt 100%. Culio şi Deac nu sunt refăcuţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici