Dan Petrescu nu le dă nicio sansă elevilor săi în meciul cu Dinamo Zagreb: Croaţii au de 100 de ori mai multe şanse să se califice

  • CFR Cluj joacă împotriva lui Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar din Champions League.
  • Câştigătoarea va primi 280.000 de euro.
  • Echipele care ajung în grupele Champions League vor încasa 15 milioane de euro.
547 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu nu le dă nicio sansă elevilor săi în meciul cu Dinamo Zagreb: Croaţii au de 100 de ori mai multe şanse să se califice

Dan Petrescu nu le dă nicio sansp elevilor săi în meciul cu Dinamo Zagreb: Croaţii au de 100 de ori mai multe şanse să se califice

Dan Petrescu se lamentează din nou înaintea partidei cu Dinamo Zagreb din preliminariile Champions League şi laudă fotbalul croat.

 ”Fotbalul croat e cu 22 de ani în faţa noastră, Dinamo Zagreb are cel puţin 90% sanse să meargă mai departe. Au de 100 de ori mai multe şanse ca noi să se califice. Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem şi cu cât cumpărăm noi? În Croaţia cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toţi. Eu sunt prost, eu exagerez. Eu sunt prostul proştilor în România!” a spus antrenorul CFR-ului.

Chiar dacă Bursucul o vede pe CFR cu şansa a doua, antrenorul lui Dinamo Zagreb, Zoran Mamic îi laudă pe clujeni. „Să nu uităm că acest Cluj a ţinut-o în şah în acest an pe campioana Europa League. Au fost eliminaţi doar pentru că Sevilla a marcat un gol în deplasare, ” a declarat antrenorul lui Dina Zagreb.

Meciul se joacă la Cluj diseară, la ora 21.00, dar nu putem vorbi cu adevărat de avantajul terenului propriu. În continuare, fanii nu au voie pe stadion.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici