Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2020

Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR, noua înţelegere fiind valabilă până în 2020. Clubul din Gruia a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că "Bursucul" a acceptat propunerea de a-şi prelungi contractul pe încă doi ani.

204 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2020

Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2020

Antrenorul de 50 de ani al CFR-ului le-a răsplătit încrederea celor din conducerea clubului şi a dus echipa în punctul în care se bate cu şanse reale pentru câştigarea campionatului. Astfel, după investiţiile din vara lui 2017 şi după un parcurs bun al echipei, Dan Petrescu a primit prelungirea înţelegerii până în 2020.

"Datorită muncii de excepţie depuse până acum la CFR, a rezultatelor şi a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunţă că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară. Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu şi vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite.

Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre şi sperăm să avem parte de cât mai multe bucurii împreună! Hai CFR!", a transmis clubul din Gruia prin intermediul unui comunicat de presă.

De-a lungul carierei, "Bursucul" a mai condus: FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, Al Nasr şi CFR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici