Dan Petrescu speră la o nouă minune înainte de meciul cu Sevilla

  • Dan Petrescu speră la o nouă minune cu CFR Cluj în Europa League
  • De această dată, campioana României trebuie să treacă de Sevilla
  • Echipa adversă a cucerit de cinci ori trofeul
165 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu speră la o nouă minune înainte de meciul cu Sevilla

Dan Petrescu speră la o nouă minune înainte de meciul cu Sevilla

Dan Petrescu a spus, într-o conferinţă de presă înaintea duelului dintre CFR Cluj şi Sevilla din şaisprezecimile Europa League, că echipa sa trebuie să facă o minune pentru a trece de formaţia spaniolă.

„S-a întâmplat o dată minunea, sperăm să mai facem o minune. Atunci a fost minune. La Sevilla a rămas doar un jucător de când am jucat cu Urziceni. Se numeşte Navas, fundaşul dreapta, atunci era extremă. Pe vremea aia îi aveau pe Perotti, Dani Alves, dacă nu mă înşel, Luis Fabiano, jucători foarte buni, de echipă naţională. Cu muncă şi puţin noroc am reuşit să câştigăm. Clar, mâine e favorită Sevilla. Au 20 de jucători valoroşi, doi pe post, eu îi ştiu pe toţi, dar nu e de ajuns ca să ai un rezultat pozitiv. Trebuie o organizare fantastică, o determinare fantastică şi spirit de sacrificiu pe care nu l-am avut niciodată. Foarte important e să avem şi puţin noroc, cum a avut Mirandes. Sevilla a jucat foarte bine, a avut şi vreo şapte-opt ocazii mari. Pe noi, norocul ne-a lăsat în campionat. Sper ca la meciul ăsta să dăm un şut şi să dăm două goluri, iar ei să dea în bară şi să apere Arlauskis. Un 0-0 ar fi un rezultat foarte bun, dar e clar că nu vom aborda aşa jocul. Vrem să facem presing, să fim agresivi şi să stăm cât mai sus posibil”, declară Dan Petrescu.

Acesta a spus că Sevilla are 20 de jucători, câte doi foarte valoroşi pe fiecare post.

„Noi vom face schimbări, asta e clar, şi trebuie toţi jucătorii să facă faţă nivelului. Pentru noi e foarte important campionatul, dar nici în Europa League nu vreau doar să participăm. 100% să nu primim gol, atunci avem şanse”, a adăugat Petrescu.

Turul dintre CFR şi Sevilla este programat joi de la ora 19:55, la Cluj-Napoca, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Spania.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici