Dana White anunţ despre viitorul lui Conor McGregor

Fanii UFC aşteaptă de mult timp ca luptătorul de MMA Conor McGregor să revină în ring. UFC 264 s-a încheiat cu McGregor suferind o fractură la picior şi, prin urmare, mulţi s-au gândit că irlandezul ar trebui să lase sportul în urmă. Dar, McGregor a fost ferm, afirmând că mai are multe de oferit.

2809 afișări
Imaginea articolului Dana White anunţ despre viitorul lui Conor McGregor

Dana White anunţ despre viitorul lui Conor McGregor

Preşedintele UFC, Dana White, a comentat recent despre revenirea lui McGregor. Jurnalistul american Damon Martin, specializat în MMA, a scris pe Twitter: „Dana White spune că Conor McGregor vrea să se întoarcă la sfârşitul anului 2022 sau la începutul anului 2023, dar va lupta în UFC, nu într-un meci de box cu Floyd Mayweather".

În emisiunea „The Jim Rome Show", White a spus: „Va fi în cuşcă. Conor vrea să se întoarcă la sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor".

„Conor vrea să lupte. ... Conor primeşte tot felul de oferte. Roluri în filme şi tot felul de alte lucruri la care ar putea să meargă şi să facă bani, dar nu vrea să facă nimic din toate acestea. Conor vrea să lupte", a adăugat Dana White.

Cu toate acestea, McGregor a vorbit recent despre box ca fiind „prima lui dragoste". Prin urmare, ar fi interesant urmărit dacă McGregor reuşeşte să concureze în ambele sporturi. Luptele sale din UFC înregistrează cifre uriaşe. În mod similar, meciul său de box împotriva lui Mayweather a fost o super luptă pentru fanii MMA şi ai boxului.

Deocamdată, se pare că şi-a vindecat complet piciorul. „The Notorious” a fost văzut exersându-şi loviturile. Revenirea sa în UFC se va bucura de o mare atenţie, deoarece mulţi vor dori să vadă cum îşi foloseşte loviturile de picior în Octogon.

El a luptat ultima dată la UFC 264 în 2021, iar deţinătorul recordului de 22-6 s-ar întoarce după două înfrângeri în faţa lui Dustin Poirier.

Luptele lui McGregor la UFC, conferinţele de presă toate apariţiile sale se bucură de un mare succes. Chiar şi atunci când a fost învins în Octogon, el a reuşit să fie cel despre cares-a vorbit cel mai mult. Cu o personalitate extravagantă şi un stil unic, el reuşeşte să se diferenţieze de toţi ceilalţi luptători.

Cu toate acestea, un lucru pe care fanii săi vor să îl ştie este cu cine se va lupta la revenire. Sunt vehiculate nume precum Michael Chandler şi Tony Ferguson. O luptă împotriva lui Jorge Masvidal la categoria welter pare şi ea interesantă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici